Policia zbulon diçka të dyshimtë në Tetovë!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 30, 2020 11:45

Policia zbulon diçka të dyshimtë në Tetovë!

Dje (29-mars) rreth orës 21.00, në rrugën e ,,Lubotenit” në Tetovë, pjestarët e policisë nga Sektori i punëve të brendshme Tetovë, kanë vërejtur dy kanaçe plastike me plehra të ndezura dhe gurrë të vendosur në mes të rrugës.

Menjëherë është njëoftuar Ekipi teritorial kundër zjarreve-Tetovë, të cilët për një kohë të shkurtë e kanë lokalizuar zjarrin dhe kanë larguar gurrët nga rruga.

Rasti është duke u zbardhur.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 30, 2020 11:45