Pollog, 210 banorë në Karantinë ndërsa 328 në mbikqyrje me vendim të Inspektoratit

Desk
By Desk April 17, 2020 12:01

Pollog, 210 banorë në Karantinë ndërsa 328 në mbikqyrje me vendim të Inspektoratit

Në këtë periudhë, numri i personave të vendosur në karantinë shtetrore në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, është 210 (TE-62 dhe Gv-148) ndërsa numri i personave evidentuar në vetizolim ndaj të cilëve pjestarët e policisë kanë kryer kontroll për mbikqyrje është 253 (TE-180 dhe GV-73), ndërsa personat që janë në mbikqyrje me vendim të Inspektoratit shtetrorë-sanitar është 328 (TE-301 dhe GV-27).

Gjatë kontrolleve të personave në vetziolim dhe atyre me vendim të Inspektoratit shtetrorë sanitar, nuk janë konstatuar shkelje dhe nuk janë marur masa lidhur me këto. Flaka

 

Desk
By Desk April 17, 2020 12:01