Pollog, automjete me defekte teknike në komunikacion

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 13:11

Pollog, automjete me defekte teknike në komunikacion

Në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë dje nga ora 09:00 deri në ora 14.00 është kryer kontroll i përforcuar në komunikacion, në të cilin janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 5 automjete me defekte teknike (TE-2 dhe GV -3), që të gjitha me parregullsi apo defekte në frenat, 1 automjet i paregjistruar (TE) dhe 2 lloje të tjera të parregullsive (TE).

Gjithashtu, janë zbuluar dhe përjashtuar nga qarkullimi 11 drejtues mjetesh (TE-7 dhe GV-4), nga të cilët 9 vozitës pa patentë shoferi (TE-5 dhe GV-4) dhe 2 (TE) drejtues fillestarë.

Gjithashtu janë sanksionuar 9 automjete të parkuara në mënyrë të paligjshme (TE), ndërsa 4 automjete janë marrë nga
“shërbimi i merimangës” së Tetovës, si dhe 14 lloje të tjera të kundërvajtjeve në komunikacion (TE-8 dhe GV-6).

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 13:11

28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...
28
Nën
Në vazhdën e forcimit të ekipit Taravari, sot Aleancës për Shqiptarët iu bashkangjit profesori me...
28
Nën
Nëna e dëshmorit Xhemil Abduramani nuk mund t’i mbajë lotët “Ku qajnë motrën për vellanë,...