Polonia nesër ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 13:53

Polonia nesër ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

Polonia nesër ratifikon Protokollin për anëtarësim në NATO, të Maqedonisë së Veriut. Këtë e ka njoftuar sot para Kryeministrit Zaev dhe zv/kryeministres Shekerinska, ambasadori polak në vend, Vojcieh Tucinjski, në diskutimin e organizuar nga Këshilli euroatlantik në Shkup.

Ambasadori Tucinjski deklaroi se në Varshavë nesër do të ketë edhe përfaqësues të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.

Desk
By Desk 3 Prill, 2019 13:53