Porosia e Ali Ahmetit në 21 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit | VIDEO

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Gusht, 2022 23:44 Updated

Porosia e Ali Ahmetit në 21 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit | VIDEO

A kanë përfituar nga MO të gjithë komunitetet apo veç shqiptarët? Flet Ali Ahmeti!

Ndër synimet e MO ishin barazia, si dhe integrimi në NATO dhe BE. Vlerësimi i Ali Ahmetit pas 21 vitesh?

Në 21 vjetorin e MO, si e shihni statusin e shqiptarëve në RMV, përgjigjet Ali Ahmeti!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Gusht, 2022 23:44 Updated