Pozitive në koronavirus dy përkëdhelëse nga kopshtet e Kavadarit

Desk
By Desk November 13, 2020 15:29

Pozitive në koronavirus dy përkëdhelëse nga kopshtet e Kavadarit

Dy përkëdhelëse nga dy grupe në kopshtin në kopshtin e Kavadarit janë pozitive në koronavirus. Me ta në izolim janë edhe tre përkëdhelëse, si dhe 28 fëmijë nga dy grupe. Informacionin për MIA-n e konfirmoi mjeku Riste Jovanovski specialist epidemiolog pranë Qendrës për shëndet publik Kavadar.

Jovanovski informoi se në 24 orët e fundit janë evidentuar 34 raste të reja pozitivë në Kovid-19 në rajonin e Tikveshit. Të infektuarit e rinj janë të moshës prej 12 deri në 83 vjeçare. Trembëdhjetë persona janë nga Kavadari, katër nga Rosomani, 14 nga Negotina dhe tre nga Demir Kapia.

Konfirmohen kontaktet e tyre me qëllim që të izolohen. 

 
 
Desk
By Desk November 13, 2020 15:29