Prej sot në ora 4, deri të hënën në mëngjes do të jemi në izolim total

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 10, 2020 09:18

Prej sot në ora 4, deri të hënën në mëngjes do të jemi në izolim total

Duke filluar prej sot, në ora 16:00 dhe deri të hënën në ora 05:00, tërë territori i Maqedonisë së Veriut do të jetë në izolim total.

Kjo është masa më e re që hynë në fuqi, e që ka për qëllim të parandalojë shpërndarjen e koronavirusit.

Gjatë kësaj jave është rritur izolimi apo ora policore edhe ditëve të punës, gjegjësisht prej të mërkurës ora policore ka filluar prej orës 16:00 deri në ora 05:00.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 10, 2020 09:18