Prenxhov: Marrëveshja nuk do të nënshkruhet deri më 8 dhjetor

Redaksia
By Redaksia 2 Dhjetor, 2020 21:42

Prenxhov: Marrëveshja nuk do të nënshkruhet deri më 8 dhjetor

Deputeti i GROM Lupço Prenxhov në 24 analiza thotë se emërimi i Vllado Buçkovskit si përfaqësues i Bullgarisë anashkalon Bujar Osmanin dhe tregon një dështim të plotë të negociatave me Bullgarinë, përcjell FLAKA.

“Është shumë më pak e rëndësishme që Buçkovski u emërua dhe që pikëpamjet e tij janë të njohura për ne që nga viti 2013 dhe ai nuk ka turp t’i thotë ato. Është e rëndësishme që qytetarët të mashtrohen nga ajo që na është dashur të ndryshojmë emrin dhe dy vjet më vonë nuk mund të hyjmë përsëri në BE. Politikat e kësaj qeverie të udhëhequr nga Zaev po përjetojnë një fiasko në skenën publike. Marrëveshja nuk do të nënshkruhet deri më 8 dhjetor”, tha Prenxhov.

Ai theksoi se pas kësaj Kryeministri nuk do të ketë ndonjë lojë politike, sepse negociatat janë të pasuksesshme dhe marrëveshja është jo funksionale dhe qeveria jonë dhe Bullgaria e lexojnë atë në gjuhën e tyre. Dhe ajo marrëveshje nuk ka vlefshmëri ligjore.

“Gabimet e qeverisë paguhen nga njerëzit dhe ata do të ndërhyjnë dhe do të kthehen”, tha Prenxhov. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 2 Dhjetor, 2020 21:42