Presidencialet, PDSH mbanë tubim në sheshin “Skenderbeu”

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 20:22

Presidencialet, PDSH mbanë tubim në sheshin “Skenderbeu”

Partia Demokratike Shqiptare tubimin e radhes e ka mbajtur ne sheshin”Skenderbeu” ne Shkup ku ka pasur nje numer te madh te mbeshtetesve te saj.

PDSH ne keto zgjedhje presidenciale perkrah kandidatin e perbashket qeveritar Stevo Pendarovskin, bashke me LSDM, BDI dhe Alternativen.

Ne fjalimin e kryetarit te PDSH, porosia ishte qe te perkrahet kanddiati qeveritar qe dyert e NATO-s dhe BE-se te vazhdojne te jene te hapura per Shqiptaret.

Ja edhe disa fotografi nga tubimi madheshtor i PDSH ne Shkup.

Desk
By Desk 13 Prill, 2019 20:22