Presim zbardhjen e rastit “Reket” – Ruskoska parkohet ku të dojë

Presim zbardhjen e rastit “Reket” – Ruskoska parkohet ku të dojë

Mëngjesin e sotëm prokurorja Villa Ruskoska, në Kumanovë, e kishte lënë xhipin e saj në zibradha – në vendkalim për këmbësorët. Ekipi i saj ka sqaruar se ka pritur për shkurt kohë për të kryer një punë dhe se nuk e ka vërjetur vendin ku ka parkuar, përcjell FLAKA.

“Prokurorja shpreh keqardhje që ajo nuk e kishte vërejtur fare kalimin e këmbësorëve dhe se makina ishte parkuar vetëm për tre minuta në vendin e fotografuar, duke pasur parasysh nevojën për të mbërritur në vendin e punës në kohën e duhur. Në zonën ku është parkuar makina nuk ka parkim të shënuar”, thonë nga Prokuroria Themelore Publike.

Ruskoska ka shkelur rregullat e trafikut, a do ta ndëshkojë MPB? FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 20:49

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.