Prishtinë, sot protestohet për rastin e Kumanovës

Prishtinë, sot protestohet për rastin e Kumanovës

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së dhe familjarët e të vrarëve dhe të arrestuarve në rastin “Kumanova”, kanë zgjedhur 28 Nëntorin për të mbajtur një protestë në Prishtinë.

Organizatat e dala nga lufta e  UÇK-së u kanë bërë thirrje qytetarëve dhe veteranëve, që të marrin pjesë në protestë, e cila mbahet kundër dënimit të të dënuarve të Grupit të Kumanovës.

 Dhjetëra shqiptarë janë dënuar me burgim të përjetshëm për rastin që ka ndodhur më 10 maj të vitit 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë. Protesta do të mbahet para Tetarit Kombëtar dhe fillon në ora 14:00.
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 28, 2017 09:13