Pritje të gjata në Tabanocë dhe Bogorodicë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Gusht, 2022 12:11

Pritje të gjata në Tabanocë dhe Bogorodicë

Në vendkalimet kufitare Tabanocë dhe Bogorodicë, koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth një orë.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Gusht, 2022 12:11