Privohet nga liria një përdhunues, qëndroi një vit i fshehur në male (VIDEO)

Desk
By Desk March 6, 2020 15:45

Privohet nga liria një përdhunues, qëndroi një vit i fshehur në male (VIDEO)

Policia nga Shkupit, mbrëmjen e kaluar e kanë arre stuar një përdhunues i cili për gjatë një viti është fshehur maleve në zonën e Dërvenit.

Sipas informatave të para, shkupjani i arrestuar dyshohet për përdh unimin e një anëtareje të familjes shumë të afërt.

Policët e kanë lokalizuar përdh unuesin e dyshuar i cili fshehej në mal mes fshatrave Paniçar dhe Bukoviq. Ai në mal kishte improvizuar një shtëpizë, ku ka qendruar për përplot 1 vit.

Desk
By Desk March 6, 2020 15:45