Produkt i ri nga One Shop, Gërshërë Kuzhine Clever Cutter

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 15 Janar, 2020 09:54

Produkt i ri nga One Shop, Gërshërë Kuzhine Clever Cutter

Gërshërët për Kuzhinë Clever Cutter janë produkti i ri i prezantuar nga One Shop Maqedoni.  Gërshërët llogariten si çelësi i artë në kuzhinën tuaj

Kurseni kohë në prerjen e përbërësve për mëngjes, drekë dhe darkë – përdorni prerësin Clever Cutter, një gërshërë – si thikë që mund të presë të gjithë llojet e perimeve, mishit, bukës dhe djathit shumë më shpejt se thikat e zakonshme!

Ky prërës ushqimi 2 në 1 përmban tehe çelik – inox, me bordin e intergruar nën gërshëre që e bën prerjen në feta të lehtë, zbavitëse dhe super të shpejtë.

2-në-1 thikë dhe me bord prerje.

Bërxolla & dhe feta në sekond.

Dorezë e butë.

Tehe çelik – inox.

Kapëse që e mban të mbyllur.

Pastrohet lehtë.

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 15 Janar, 2020 09:54