Prof. Dr. Adnan Ismaili i jep përkrahje të parezervë Alternativës së Tetovës

Redaksia
By Redaksia 18 Gusht, 2022 00:14

Prof. Dr. Adnan Ismaili i jep përkrahje të parezervë Alternativës së Tetovës

Sonte, në mbledhjen e mbajtur nga Alternativa – dega Tetovë, ku po bëhen edhe përgatitjet e fundit për zgjedhjet për këshillin komunal, i ftuar special në këtë mbledhje ka qenë profesori univeristar Adnan Ismaili, njoftuan nga kjo parti.

Në prani të shumë aktivistëve dhe simpatizantëve, prof. Ismaili, degës së Tetovës i dëshiroi shumë suksese, duke shpresuar se ditën e shtunë do të ketë rezultate pozitive për Alternativën e Tetovës.

Redaksia
By Redaksia 18 Gusht, 2022 00:14