Prokuroria kërkon masë kujdesi për Frosina Remenski

Prokuroria kërkon masë kujdesi për Frosina Remenski

Prokuroria kërkon masa kujdesi për deputeten Frosina Remenski sepse gjoja së bashku me të dyshuarin e parë (Bojan Jovanovski) kanë marrë pjesë në takimet e organizuara nga i dyshuari i parë, duke përdorur autoritetin e saj dhe aktorët e dëmtuar kanë fituar përshtypjen se ekzekutivi qëndron prapa këtyre projekteve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Tetor, 2019 14:28

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.