Propozohet që ora policore gjatë vikendit të nis nga ora 19:00

Desk
By Desk May 4, 2020 13:37

Propozohet që ora policore gjatë vikendit të nis nga ora 19:00

Alsat mëson se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse duke marrë parasysh trendin e zvogëlimit të rasteve me Covid-19 dhe situatën e përgjithshme me pandeminë në vend, ka vlerësuar se vikendin që vjen, ora policore mund të nis nga ora 19:00 deri në ora 05:00.

Propozimi i Komisionit do të duhet të shqyrtohet në seancën e radhës në qeveri.

Desk
By Desk May 4, 2020 13:37