Protesta para Qeverisë së RMV-së kundër propozimit francez

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Qershor, 2022 21:05

Protesta para Qeverisë së RMV-së kundër propozimit francez

Para Qeverisë, së RMV-së disa qytetarë janë duke protestuar siç thonë ato kundër propozimit francez.

Protesta është e organizuar përmes rrjeteve sociale, ku protestuesit protestojnë për zhbllokimin e vetos bullgare dhe fillimin e negociatave me BE-në.

Qytetarët e pranishëm janë kundër pranimit të propozimit francez të cilin e konsiderojnë në kundërshtim me interesat kombëtare maqedonase./KlanMacedonia/

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 22 Qershor, 2022 21:05