Protestë në Aerodrom, komuna merr terrenin sportiv për të ndërtuar çerdhe

Protestë në Aerodrom, komuna merr terrenin sportiv për të ndërtuar çerdhe

Nxënësit nga Shkolla Fillore “Blazhe Koneski” së bashku me prindërit e tyre protestuan sot në përpjekje për të parandaluar prishjen e terrenit sportiv të shkollës ku komuna planifikon të ndërtojë një kopsht fëmijësh. “Ne nuk e japim terrenin” shkruhej në njërën nga parullat e protestës, përcjell FLAKA.

Protestuesit nuk kundërshtojnë ndërtimin e një kopshti fëmijësh, por kërkojnë që autoritetet të ruajnë terrenin sportiv. Banorët e Aerodromit kanë mësuar për planin e komunës pasi makineritë janë sollur në oborrin e shkollës.

Kryetari i Aeroportit Zllatko Marin ka folur me rreth 200 qytetarë, dhe ka njoftuar një takim të dytë në dy javët e ardhshme mbi këtë çështje. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 9 Nëntor, 2019 21:05

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.