PS, Asambleja e Përgjithshme mblidhet të shtunën

PS, Asambleja e Përgjithshme mblidhet të shtunën

Të shtunën mblidhet asambleja e përgjithshme e Partisë Socialiste, e votuar nga Kongresi i 19 marsit. Lajmi bëhet i ditur nga burime brenda selisë rozë.

Mësohet se Asambleja do të votojë sekretarët e rinj të PS-së dhe të zgjedhë sekretarin e përgjithshëm, post që aktualisht mbahet nga Gramoz Ruçi.

Në Kongresin e 19 marsit u miratua statuti i ri i PS-së, dhe u vendos për të bërë referendum për mandatin e kryetarit. Referendumi u mbajt më 9 prill.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 18, 2016 12:40

REKLAMA