Pse kemi terrorizëm dhe radikalizëm? Fetahu: Kemi devijim të të rinjve nga tradita fetare familjare!

Desk
By Desk November 4, 2020 22:29

Pse kemi terrorizëm dhe radikalizëm? Fetahu: Kemi devijim të të rinjve nga tradita fetare familjare!

U.D kryetari i BFI-së, Shaqir Fetahu në TV21, thotë se bota po përjeton krizë shpirtërore. Ai thotë se bota zhvillohet me shpejtësi të madhe në sferën materiale por po bie në sferën morale, përcjell FLAKA.

“Rastet e këtilla ikin nga familja nga kujdesi familjar por mos harrojmë se ndikojnë edhe dukuritë shoqërore. Narkomania është një problem shumë i madh i botës moderrne, alkoolizmi gjithashtu. Pastaj shërbimet e ndryshme ekzistojnë në botën bashkëkohore dhe shumë të rinjë bien pre të këtyre animalive por edhe të shërbimeve të ndryshme”, deklari u.d Kryetar i BFI-së, Shaqir Fetahu. FLAKA

 

Desk
By Desk November 4, 2020 22:29