Pse ministri Çulev nuk ishte i pranishëm në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit?

Pse ministri Çulev nuk ishte i pranishëm në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit?

Ministri i Brendshëm Naqe Çulev nuk ishte i pranishëm në seancën e sotme të Këshillit të Sigurimit, përcjell FLAKA.

Presidenti Stevo Pendarovski raportoi se Çulev nuk ishte i pranishëm për shkak të problemeve shëndetësore, dhe kabineti i Çulev i tha Fokus se ishte në lidhje me lodhjen.

“Nuk është asgjë serioze. Është çështje e rraskapitjes për shkak të angazhimeve dinamike të së kaluarës”, thonë nga kabineti i Çulev. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 31 Mars, 2020 21:23

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.