Publigohet fotografia e Gruevskit në shoqëri të një femre të panjohur

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2023 23:24 Updated

Publigohet fotografia e Gruevskit në shoqëri të një femre të panjohur

Në rrjetet sociale po shpërndahet një fotografi ku shihet ish kryeministri Nikolla Gruevski në shoqëri të një femne.

Komentet janë që fotografia është bërë në një nga baret e Hungarisë ku Gruevski po qëndron si azilkërues politik.

Gruevski akuzohet në rrjetet sociale që me paratë e vjedhura të popullit po bënë jetë luksi në Hungari. Fotografia publikohet pa ndërhyrje dhe në formën origjinale të marrë nga rrjetet sociale. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Shkurt, 2023 23:24 Updated