Publikohen shifrat e rasteve të reja dhe viktimave nga COVID-19

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Gusht, 2022 20:55

Publikohen shifrat e rasteve të reja dhe viktimave nga COVID-19

Në 24 orët e fundit janë kryer 1.890 analiza për COVID-19 dhe janë regjistruar 844 raste të reja me COVID-19.

Nga numri i përgjithshëm i pozitivëve (844), janë regjistruar 188 riinfeksione ndërsa 815 pacientë janë shëruar.

Gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar tre persona të vdekur. E po ashtu edhe nga regjistrit i personave të diagnostikuar me COVID-19, janë regjistruar tre persona të vdekur nga Termin im.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Gusht, 2022 20:55