Pulmologjia mori donacion prej 200 maskave mbrojtëse dhe 48 komplete me çarçafë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 13, 2020 20:17

Pulmologjia mori donacion prej 200 maskave mbrojtëse dhe 48 komplete me çarçafë

Dyqind maska mbrojtëse, si dhe jastëkë, komplete me çarçafë për 48 krevate të spitalit ka marrë Klinika universitare për pulmologji dhe alergologji. Bëhet fjalë për donacion nga kompania për çarçafë “Studio caki-S”, informojnë nga Klinika.

“Në momente të pandemisë nga Kovid-19 është e nevojshme përfshirje e të gjithë individëve dhe kompanive për zbatim më të suksesshëm me krizën dhe parandalim të përhapjes së virusit”, deklaruan nga komapnia dhe njëherit u dëshirojnë të gjithë të infektuarve shërim sa më të shpejtë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 13, 2020 20:17