Qarkullimi nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 7, 2020 10:33

Qarkullimi nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa

 

Qarkullimi nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë vende-vende të lagështa. Rekomandohet shpejtësi e adaptuar e lëvizjes, ku ka mundësi për shembje, veçanërisht në akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë

Sipas LAMM, intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Vendkalimet kufitare për shkak të situatës me koronavirusin janë të mbyllura përveç për transit të automjeteve transportuese, për përfaqësuesit e trupit diplomatik dhe ata që do të marrin leje përkatëse nga ana e MPB-së, ndërsa pas mendimit paraprak të marrë nga ana e Shtabit kryesor koordinues.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 7, 2020 10:33