Qatip Osmani, nuk është më trajneri i FC Shkupit

Desk
By Desk March 2, 2020 20:10

Qatip Osmani, nuk është më trajneri i FC Shkupit

Pas disfatës nga Renovës, kryesia e FC Shkupit, me marrëveshje të dyanshme ka ndërprerë bashkëpunimin me Qatip Osmanin. Pas takimit trajneri Qatip Osmani ka falënderuar kryesinë për mundësinë e dhënë që të udhëheqë me klubin, gjithashtu u ka dëshiruar suksese edhe futbollistëve që në vazhdim të kampionatit të arrijnë suksese sa më të larta. Osmani ka falënderuar edhe publikun dhe tifozët “Shvercerat” për mbështetjen dhe përkrahjen që e kishin dhënë për te dhe klubin.

Nga kryesia e FC infrmojnë se punën e ushtruesit të detyrës së trajnerit në vazhdim do ta kryejë kapiteni Muharem Bajrami.

Desk
By Desk March 2, 2020 20:10