Qeni vjedh protezat dentare të babait të pronares së tij!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 12, 2019 23:02

Qeni vjedh protezat dentare të babait të pronares së tij!

Protezat kanë qenë opsion qysh në shekullin e VII, dhe për arsye të mirë!

Ato janë pajisje jashtëzakonisht të dobishme mjekësore që jo vetëm ndihmojnë njerëzit me përtypje, por edhe aftësinë për të folur dhe duke siguruar mbështetje për strukturat e tjera të fytyrës – po, dhëmbët janë mjaft të rëndësishëm.

Por është një racë e qenve që ka emrin Maggie, e cila vodhi protezat e dhëmbëve.

Ajo vodhi protezat e babait të pronares së saj dhe ishte hutuar, pasi protezat s’do mund iknin vetë por për një moment ato i gjetën në gojën e një qeni.

Ky veprim u prit çuditshëm me tu publikuar nga pronarja e Maggie në llogarinë e saj në Twitter.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 12, 2019 23:02