Qeveria emëroi Vlladimir Angellovin drejtor të Agjencisë së Filmit

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 22:36

Qeveria emëroi Vlladimir Angellovin drejtor të Agjencisë së Filmit

Qeveria në seancën e sotme ka shkarkuar drejtorin e mëparshëm të Agjencisë së Filmit, Bojan Llazarevski, për shkak të skadimit të mandatit, përcjell FLAKA.

Drejtor i ri i Agjencisë është emëruar producenti Vlladimir Angellov.

Paraprakisht, Qeveria publikoi Njoftim Publik për emërimin e Drejtorit të Agjencisë së Filmit, në gazetat ditore “Slloboden Peçat”, “Veçer” dhe “Koha” në botimet e datës 18.1.2024, me afat prej 15 ditësh për regjistrimin.

Shpallja mori tre aplikacione nga Bojan Llazarevski, Gena Teodosievska dhe Vlladimir Angellov. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Shkurt, 2024 22:36

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare