Qeveria ka ndarë 46 milion denarë për 6 projekte kapitale

Desk
By Desk 24 Nëntor, 2020 21:57

Qeveria ka ndarë 46 milion denarë për 6 projekte kapitale

Në seancën e sotme, Qeveria vendosi për shpërndarjen e fondeve të parapara për grante kapitale në njësitë e vetëqeverisjes lokale nga Buxheti i Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve në vlerë prej 46 milion denarë për implementimin e disa projekteve, përcjell FLAKA.

Sipas shërbimit për shtyp të qeverisë, bëhet fjalë për ndërtimin e një sistemi të furnizimit me ujë në Reçicë të Vogël prej 6,170,000 denarë, ndërtimin e një kanalizimi për Burovi Varim Bojanov Dol prej 6,000,000 denarë, ndërtimin e ndërtesave në Ohër prej 6,000,000 denarë, për ndërtimi i një rrjeti kanalizimesh në Furka prej 5.000.000 denarë, për ndërtimin e kanalizimit në Komunën e Demir Kapisë për 2.000.000 denarë dhe për ndërtimin e kanalizimit në Komunën e Sarajit prej 10,000,000 denarë.

Qeveria miratoi një vendim për aprovimin e fondeve nga Buxheti në vlerë prej 144,260.50 denarë për 89 ndërmarrje publike anëtare të ADKOM – Shoqata e Ofruesve të Shërbimeve për Republikën e Maqedonisë së Veriut, si një masë e Programit për trajtimin e krizës Covid-19, si një herë ndihmë financiare për të kapërcyer situatën e vështirë financiare të punonjësve në ndërmarrjet, anëtare të ADKOM. FLAKA

Desk
By Desk 24 Nëntor, 2020 21:57