Qeveria me thirrje të shfrytëzohet ndihma, opozita mendon se gjithçka është vonuar

Desk
By Desk April 17, 2020 21:26

Qeveria me thirrje të shfrytëzohet ndihma, opozita mendon se gjithçka është vonuar

Qeveria po u kërkon qytetarëve dhe bizneseve të përdorin masat ekonomike për të kapërcyer efektet e krizës nga virusi korona, përcjell FLAKA.

Nënkryetari i LSDM në pushtet tha në një konferencë për shtyp sot se partia është në dijeni të shqetësimeve të qytetarëve, duke u thënë atyre se ata nuk janë vetëm në këtë krizë.

LSDM sot përsëriti kushtet që kompanitë duhet të plotësojnë në mënyrë që të marrin ndihmë nga shteti.

Nga VMRO-DPMNE opozitare, besojnë se qeveria është vonë me masa parandaluese dhe ekonomike. Partia sot kërkoi një deklarim të menjëhershëm të një gjendje krize në Prilep dhe Kumanovë. Ndihma humanitare e shpërndarë nga LSDM-ja është një ryshfet klasik për opozitën.

Opozita i bën thirrje Anti-Korrupsionit dhe Prokurorisë Publike që të hetojnë rastin në të cilin, siç thonë ata, ndërsa LSDM bën fushatë qytetarët po vdesin. FLAKA

Desk
By Desk April 17, 2020 21:26