Qeveria pret Gjykatën Kushtetuese për ligjin për ASHMAA

Desk
By Desk October 27, 2020 21:09

Qeveria pret Gjykatën Kushtetuese për ligjin për ASHMAA

Qeveria miratoi informacionin e Ministrisë së Shoqërisë së Informacionit dhe Administratës mbi procedurën para Gjykatës Kushtetuese pas iniciativës për të vlerësuar kushtetutshmërinë e nenit 143 të Ligjit për Shërbimet e Mediave Audio dhe Audiovizive, i cili rregullon të drejtat e autorit të programeve të ritransmetuara nga operatorët kabllorë, përcjell FLAKA.

Ministria e Shoqërisë së Informacionit thotë se tani ata janë duke pritur për vendimin e Gjykatës Kushtetuese, pas së cilës ata do të veprojnë në përputhje me rrethanat. FLAKA

Desk
By Desk October 27, 2020 21:09