Qeveria udhëzoi Komisionin për sëmundje infektive të sigurojë protokoll për festimin e Ilindenit

Qeveria udhëzoi Komisionin për sëmundje infektive të sigurojë protokoll për festimin e Ilindenit

Me rastin e festimit të Ilindenit 2020, në seancën e sotme Qeveria përmbylli Komitetin Organizativ për festimin e festës kombëtare Ilindeni 2020 që do të udhëhiqet nga Oliver Spasovski, Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, dhe të përfshijë përfaqësues të Zyrës së kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe përfaqësuesve të Departamentit të Marrëdhënieve me Publikun e Qeverisë, përcjell FLAKA.

Këtë vit, një delegacion i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e festimit të festës kombëtare Ilindeni 2020 në Shkup do të drejtohet nga Kryeministri, festimin në Krushevë do ta udhëheqë Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, dhe festimin e festës kombëtare Ilindeni 2020 në Pelince do të drejtohet nga Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski.

Me përfundimin e seancës së sotme, u përcaktua delegacioni i Qeverisë me rastin e festimit të festës kombëtare Ilindeni 2020 në Smilevo.

Sa i përket organizimit dhe festimit të festave publike, Qeveria udhëzoi Ministrinë e Shëndetësisë, përmes Komisionit të Sëmundjeve Infektive, të sigurojë një protokoll për organizimin e ngjarjeve shtetërore gjatë një pandemie. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Korrik, 2020 21:44

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.