Qytetarët e Gostivarit nuk e japin Gostivarin e vjetër për Gostivarin e ri

Redaksia
By Redaksia 13 Prill, 2019 13:32

Qytetarët e Gostivarit nuk e japin Gostivarin e vjetër për Gostivarin e ri

Qytetarët e Gostivarit duket që kanë nostalgji për Gostivarit e dikurshëm. Portali informativ Gostivari Sot lansoi në Fejsbuk sondazhin online me pyetjen: Ju pëlqen më tepër: Gostivari Sot apo Gostivari dikur. 

Nga 36 lexues aq sa votuan në sondazhin online në Fejsbuk, 67 % pëlqejnë panoramën e dikurshme të qendrës së qytetit, dhe vetëm 33 % pamjen aktuale.

Portali Gostivari Sot, postoi fotografi nga i njëjti kënd nga sheshi i qytetit. Njëra foto e realizuar në vitet e 60 të shekullit të kaluar, dhe tjetra pas vitin 2009.  Gostivari Sot 

Redaksia
By Redaksia 13 Prill, 2019 13:32