Qytetarët e RMV-së zgjedhin të parin e shtetit

Desk
By Desk May 5, 2019 09:22

Republika e Maqedonisë Veriore sot do të zgjedh të parin e shtetit ku në këtë garë në raundin e dyt shkuan kandidatja e OBRM-PDUKM-së Gordana Siljanovska Davkova si dhe kandidati i LSDM-së Stevo Pendarovski.

Sipas informata që i Posedon FLAKA të gjitha vendvotimet janë hapur në orën 7:00 dhe nuk ka pasur ndonjë paregullsi, votohet në të gjithë teritorin e RMV-së dhe deri në ora 7 do të duhet të arihet censusi me dalje 41%.

Agjencia e lajmeve FLAKA do të ju njoftoj për cdo informatë në lidhje me zgjedhjet presidenciale të cilët po zhvillohen sot

 

FLAKA\ Nevrij Ademi

Desk
By Desk May 5, 2019 09:22