Qytetarët kërkojnë ndihmë: Digjet mali në fshatin Petralica

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 22:12

Qytetarët kërkojnë ndihmë: Digjet mali në fshatin Petralica

Digjet mali në fshatin Petralica, qytetarët shpërndajnë fotografi në rrjetet sociale dhe kërkojnë ndihmë nga kompetentët për ballafaqim me zjarrin, përcjell FLAKA.

Në fshatin Petralica digjet mali!!! Apel deri te të gjithë qytetarët e Kriva Pallankës dhe komunës së Rankovecit të cilët kanë mundësi të ndihmojnë ta shuajmë zjarrin. Zjarrfikësit janë në terren, mirë do të ishte edhe ndihma e qytetarëve”, thuhet në apelin në Facebook. FLAKA

 

Desk
By Desk 1 Prill, 2019 22:12