Qytetarët që vijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen në karantinën shtetërore çdo ditë në orën 10 dhe 20

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 21:41

Qytetarët që vijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen në karantinën shtetërore çdo ditë në orën 10 dhe 20

Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme miratoi një Dekret që qytetarët që vijnë në pikat e kalimit kufitar do të transportohen në karantinat shtetërore çdo ditë në ora 10 dhe 20, njoftoi shërbimi për shtyp i Qeverisë, përcjell FLAKA.
 
Qeveria u bën apel qytetarëve që duhet të udhëtojnë në vend për të planifikuar mbërritjet e tyre në vendkalimet kufitare pak para afateve të përcaktuara në mënyrë që të shmangin tollovitë dhe pritjet. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 21:41