Qytetari i kërkon gruan Ramës: Ma kanë çuar në hotel

Qytetari i kërkon gruan Ramës: Ma kanë çuar në hotel

Edi Rama ka qenë sot në Durrës dhe një qytetar e ka befasuar jo pak. Ai i ka kërkuar ndihmë Ramës duke i thënë që më kanë çuar gruan në hotel, në golem pa me pyetur.

Rama i kthehet duke i thënë që të marrë autobusin dhe të shkojë tek gruaja.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 2 Dhjetor, 2019 20:38

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.