Rama dhe Baiden takohen në samitin e NATO-s

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 29 Qershor, 2022 12:30 Updated

Rama dhe Baiden takohen në samitin e NATO-s

Në një video të publikuar në FB shihet kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i cili futet së bashku me presidentin amerikan Joe Baiden ku për pak çastesh ndalojnë për të shkëmbyer disa dia biseda.

Nuk është bërë publike ende se çfarë i tha Rama presidentit Baiden që e bëri të qeshë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 29 Qershor, 2022 12:30 Updated