Rama i bën thirrje Maqedonisë: Pranoni propozimin francez!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Qershor, 2022 18:13

Rama i bën thirrje Maqedonisë: Pranoni propozimin francez!

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në një mesazh në Twiter i ka bërë thirrje Maqedonisë së Veriut për të pranuar propozimin francez, si një mundësi të vetme dhe pa rezerva për të hequr veton dhe për të hapur negociatat me BE-në.

“Propozimi i fundit francez, i cili është edhe përfundimtari, i jep Maqedonisë së Veriut mundësinë e një pranimi pa rezervë dhe hap rrugën e nisjes zyrtare të negociatave për anëtarësimin e të dy vendeve në Bashkimin Europian! Vëllezërve maqedonas&shqiptarë në MV u them: Pranojeni!“- ka shkruar Rama në Twiter.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 30 Qershor, 2022 18:13