Rama mbledhje online me bankat: Garanci sovrane për pagat e punonjësve që nuk shkojnë dot në punë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 1, 2020 19:37

Rama mbledhje online me bankat: Garanci sovrane për pagat e punonjësve që nuk shkojnë dot në punë

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një mbledhje me bankat mbi paketën financiare të luftës dhe më tepër.

 
 
 
 
 

Rama informon për mbledhjen me një postim në “Facebook”, ku jep edhe detaje për diskutimet.

Statusi i Ramës

🔴 ME BANKAT PËR PAKETËN FINANCIARE TË LUFTËS;
VËNIEN MENJËHERË NË LËVIZJE TË INSTRUMENTIT TË GARANCISË SOVRANE PËR PAGAT E PUNONJËSVE QË NUK SHKOJNË DOT NË PUNË;
ZGJERIMIN E PAKETËS GJATË MUAJIT PRILL👍

 
 

Top Channel

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 1, 2020 19:37