Rama: Nëse Kosova do pranonte propozimin tim për Asociacionin, do kishte rezultat më të mirë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Dhjetor, 2023 22:56

Rama: Nëse Kosova do pranonte propozimin tim për Asociacionin, do kishte rezultat më të mirë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka komentuar zhvillimet në veri të Kosovës, ku tha se Shqipëria ka mbajtur qëndrimin e duhur. I ftuar në A2 CNN, Rama tha se Kosova do duhet t’ia imponojnë Serbisë njohjen e Kosovës, vetëm duke u ulur në tryezë.

“Nuk kam pasur iluzione për asnjë, nga këto aktorët publik që i njoh, nuk kam qëndrime për të modifikuar, të kthehesha pas ,do i bëja sërish, nuk jam i kushtëzuar në qëndrimet e mia, kur ndodh diçka si në Banjskë mbajta qëndrimin e duhur, nuk duhet të jemi linear, por fleksibël në përpjekje për ta çuar kauzën aty ku duhet, dhe kjo arrihet vetëm të mundin Serbinë në tryezë, ta imponojmë në tryezë njohjen e Kosovës.

Ai tha se nëse Kosova do të pranonte propozimin e tij për Asociacionit, do kishte rezultate më të mira.

“Tani që është bërë fakt publik propozimi që kam bërë unë për Asociacionit, e kanë parë që do ishte më e udhës të mos ta kishin përjashtuar, por ta kishin lexuar, se do kishin dalë në një rezultat edhe më të mirë”, u shpreh Rama.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Dhjetor, 2023 22:56

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare