Ramadani: NATO duhet të reagojë ndaj kërcënimit të Karakaçanov ndaj Maqedonisë

Desk
By Desk October 21, 2020 22:23

Ramadani: NATO duhet të reagojë ndaj kërcënimit të Karakaçanov ndaj Maqedonisë

Kryetari i Këshillit Euro-Atlantik të Maqedonisë, Ismet Ramadani, dënoi deklaratën e Ministrit Bullgar të Mbrojtjes Krasimir Karakaçanov, i cili tha se do të dërgonte regjimentin inxhinierik të Ushtrisë Bullgare për të çmontuar monumentet në vend, përcjell FLAKA.

“Deklarata e Karakaçanov është serioze, por edhe absurde. Për shkak se deklarata vjen kur ata dhe ne jemi anëtarë të NATO-s, ka disa rregulla midis aleatëve kur deklarata të tilla nuk janë të pranueshme. Unë pres që selia e NATO-s dhe madje Sekretari i Përgjithshëm të reagojnë. Duhet të ketë një reagim sepse nëse i bëni një kërcënim të tillë një aleati, ai tashmë i kalon të gjitha kufijtë e sjelljes midis anëtarëve të NATO-s”, tha Ramadani për Kanal 5. FLAKA

Desk
By Desk October 21, 2020 22:23