Raporti vjetor i Agjencisë për Aviacion Civil në komision kuvendor

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 22 Gusht, 2018 09:49

Raporti vjetor i Agjencisë për Aviacion Civil në komision kuvendor

Në Kuvend sot seancë do të mbajë Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji.

Deputetët në seancë do ta shqyrtojnë Raportin vjetor për realizimin e Programit vjetor për punë dhe zhvillim të Agjencisë për aviacion civil për vitin 2017.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 22 Gusht, 2018 09:49