Rasti i Almir Aliut përsëri në Prokurorinë e Lartë

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 19:32

Rasti i Almir Aliut përsëri në Prokurorinë e Lartë

Lënda për rastin e Almir Aliut nga Kumanova përsëri do të referohet në Prokurorinë e Lartë Publike.

Gjykata Themelore e Kumanovës nuk ka pranuar kërkesën e avokatit të familjes Aliu, Asmir Alispahiç që në trupin gjykues të ketë një gjykatës shqiptar. Pas kësaj, mbrojtja juridike e familjes Aliu ka kërkuar që lënda të tërhiqen nga Prokuroria Themelore e Kumanovës. Për këtë arsye lënda është referuar në Prokurorinë e Lartë ku dhe duhet të vendoset nëse organi akuzës nga Kumanovës do ta përfaqësojë lëndën apo do të dorëzohet në Prokurori tjetër. Seanca e radhës do ta caktohet pas vendimit të Prokurorisë së Lartë.

Adrian Kerimi

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 19:32