Rasti Mosntra, anulohet për 13 nëntor seanca gjyqësore

Desk
By Desk November 6, 2020 19:48

Rasti Mosntra, anulohet për 13 nëntor seanca gjyqësore

Virusi korona u bë shkas për anulimin e seancës së sotme gjyqësore për rastin Monstra.

Seanca gjyqësore është anuluar pasi që avokatja e caktuar sipas detyrës zyrtare për ta mbrojtur të akuzuarit Afrim Ismailloviq, Milica Grozdanovska, është në izolim. Seanca e radhës është caktuar për më 13 nëntor, në të cilën do të dëshmojnë, dy dëshmitarë të propozuar nga mbrojtja, Angellço Georgievski dhe Islam Zekiri.

Desk
By Desk November 6, 2020 19:48