Ratkoceri: Deputeti i opozitës që nuk e voton qeverinë e re me “Levicën” është me preardhje nga Kosova

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 23:49

Ratkoceri: Deputeti i opozitës që nuk e voton qeverinë e re me “Levicën” është me preardhje nga Kosova

Gazetari Arben Ratkoceri thotë se deputeti i opozitës shqiptare që ka bllokuar procesin e formimit të qeverisë së re është me origjinë Kosovare.

Sipas Ratkocerit, deputeti nuk do që të jetë në bashkëqeverisje me një parti që angazhimin publik dhe platformën e ka të bazuar në tërheqjen e njohjes sê pavarësisë së Kosovës, nga Maqedonia.

“Rastësisht apo jo, deputeti i opozitës shqiptare që ka bllokuar procesin e formimit të qeverisë së re është me origjinë Kosovare. Sipas tij, ai nuk do që të jetë në bashkëqeverisje me një parti që angazhimin publik dhe platformën e ka të bazuar në tërheqjen e njohjes sê pavarësisë së Kosovës, nga Maqedonia. Këta deputet pro-rus e të vet-deklaruar si anti-NATO e anti- BE, janë përcaktuesit e shumicës së re eventuale.p.s Lokalizëm ndoshta, por deri më sot ky është fakt dhe të shohim se çfar të reja do na sjell e hëna e tutje” ka shkruar Ratkoceri.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 23:49

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare