Reagon Mexhiti: Në kohëra të mira dhe të vështira, gjithmonë të rreshtuar pas liderit Ahmeti

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 22:45

Reagon Mexhiti: Në kohëra të mira dhe të vështira, gjithmonë të rreshtuar pas liderit Ahmeti

T&S

Edhe pse në formë indirekte, reagimi i parë prej në BDI pas proklamimit të shumicës së re parlamentare, ka ardhur nga deputeti Izet Mexhiti, njëherë nënkryetar i kësaj partie. Ai ka dërguar një mesazh të fuqishëm, që ka mobilizuar anëtarësinë e kësaj partie.

“Në kohëra të mira dhe në kohëra të vështira, gjithmonë të rreshtuar pas Liderit Ahmeti!”, ka shkruar Mexhiti në Facebook.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 22:45