Reagon Visar Vishka, nuk pajtohet me emrat e shkollave në Çair, jep edhe propozime

Linda Limani
By Linda Limani March 4, 2020 13:42

Reagon Visar Vishka, nuk pajtohet me emrat e shkollave në Çair, jep edhe propozime

Vazhdojnë reagimet për ri-emërimin e shkollave fillore në Çair. Reagimi i rradhës ka ardhur nga ana e drejtorit të Teatrit të Gostivarit, Visar Vishka, raporton TV21. Sipas Vishkës shkollat duhet të mbajnë emra arsimtarësh, shkrimtarësh e shkenctarësh.

“E di se flas me njerëz te shekullit te kaluar ama…shkollat duhet te mbajnë emra dijetaresh, arsimtaresh, shkencëtaresh, shkrimtare e poet…ka plot objekte, parqe e rruge etj etj tjera që do të nderoheshin me emrat e politikaneve dhe dëshmoreve. Pak me shumë respekt për inteligjencën dhe…logjikën. Po. Logjikën”, ka shkruar Vishka në reagimin e tij.

E di se flas me njerez te shekullit te kaluar ama…shkollat duhet te mbajne emra dijetaresh, arsimtaresh,…

Posted by Visar Vishka on Tuesday, March 3, 2020

Linda Limani
By Linda Limani March 4, 2020 13:42