Referendumi i Serbisë, Seanca e jashtëzonshme e Kuvendit mbahet nesër

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Janar, 2022 20:39

Referendumi i Serbisë, Seanca e jashtëzonshme e Kuvendit mbahet nesër

Me kërkesë të kryeministrit Albin Kurti, nesër mbahet seanca e jashtëzakonshme.

Në seancë do të ketë diskutim në lidhje me synimet e Serbisë për të mbajtur referendum kushtetues në territorin e Republikës së Kosovës.

Seanca fillon punimet në orën 14:00, sipas njoftimit të Drejtorië për Media dhe Marrëdhënie me Publikun të Kuvendit.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Janar, 2022 20:39